Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Kik vásárolhatnak a weboldalon?

Vállakozó viszonteladói partnereink számára lehetséges a termékek megrendelése előzetesen jóváhagyott regisztrációval. Vásárlás nem lehetséges ezen a weboldalon.

Milyen adatokat szükséges megadni a regisztrációkor?

Az űrlapon vastagon szedett adatokat szükséges magadni, melyek a Megrendelő e-mail címe, jelszava, cég neve, címe, adószáma és telefonszáma.

Ezek mellett Adatvédelmi Szabályzatunk és az Általános Vásárlási Feltételek elfogadása is kötelező.  

Vásárolhatok a Webáruházban regisztráció nélkül?

Regisztráció nélkül nem lehet vásárolni a webáruházban. A regisztrációkor megadott e-mail címre elküldött megerősítő, jóváhagyott belépő kóddal viszonteladók vásárolhatnak.

 

Mit tegyek ha elfelejtettem a jelszavam?

A belépő oldalon található Elfelejtett Jelszó menüpontra kattintva egy új oldalon adhatja meg e-mail címét, mellyel korábban regisztrált. E-mail címét itt megadva áruházunk egy automatikus üzenetet küld. Az itt szereplő linkre kattintva (vagy azt a böngésző címsorába másolva) ön egy új jelszót kap, amivel beléphet, és ezt később megváltoztathatja.
 
Az itt látott termékeket a nagykereskedelmi raktárban is megvehetem?
 
Igen, harkányi telephelyünkön is megvásárolhatóak a webáruház termékei. Az áruház és a nagykereskedelmi raktár termékeinek árai megegyeznek. 
 
Lakosság is rendelhet illetve vásárolhat a honlapon?
 
Lakossági vásárlók a főoldalon található 'Lakossági webshop' fülre kattintva jutnak a www.kaspovilagshop.hu webáruházba, ahol kiskereskedelmi árakon tudnak vásárolni.