Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozunk

       

       

Mi a Kaspóvilágnál 2017 óta azon dolgozunk, hogy termékeinkkel új színt varázsoljunk vásárlóink otthonába, kertjébe, irodájába.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatóak különböző formájú és méretű cserepek, kaspók, edények agyagból, műanyagból és egyéb izgalmas/változatos alapanyagokból kültérre és beltérre egyaránt. Emellett forgalmazunk kerti dekorációkat és kiegészítőket is: nálunk mindent megtalál, ami zöld álmai megvalósításához szükséges.

Hazai viszonteladó partnereink által széles körben ismertek termékeink, melyek országszerte megtalálhatóak kertészetekben, áruházakban, kőkereskedésekben, virágüzletekben és nagyobb üzletláncok polcain is, például a Praktiker áruházakban.

Célunk, hogy Magyarországon is minél többen megismerjék az eredeti olasz kerti edények autentikus és modern változatait, melyek a kézműves és az ipari formavilág tökéletes kombinációját képviselik. Kizárólagos hazai értékesítőként egyedülálló márkáink közt megtalálható az olasz Antico Mestiere, Degrea, Elbi, Epoca , valamint a francia Eda és a holland NDT International gyártó cég.

A toszkán-sinalungai ANTICO MESTIERE -Garden Service Srl. gyártó és forgalmazó cég egyedülálló márkája ötvözi a saját és más országok termékeinek sokszínűségét, szem előtt tartva a piac igényeit. Minőségi agyaglelőhelyek szolgáltatnak alapanyagot a gyártáshoz, biztosítva a toszkán kézműves edények kiváló minőségét, innovatív választékát és ellenálló kivitelét.

A Degrea gyártó cég több mint 20 éves tapasztalatával nagy hangsúlyt fektet az agyag kiváló minőségére a gyártási folyamat és a termékek folyamatos innovációja mellett. A termékek ipari előállítását ellensúlyozza a formákban megjelenő igazi olasz kézműves tradíció és elegancia, ami a termékek minőségében gyakorlatban is tapasztalható beltéri és kültéri használatuk során.

Az olaszországi ELBI cég 50 éve fejleszti szakértelmét a fém- és műanyagfeldolgozás terén. Elegáns és stílusos műanyag edénykínálatuk legkülönbözőbb formáinak és széles színválasztékának köszönhetően ideális minden típusú környezet stílusos berendezéséhez, bel- és kültéren egyaránt.

2022-ben kezdtük el a közös munkát egy másik észak-olaszországi gyártó céggel az EPOCA SPA-val. Több, mint 80 országban értékesítik környezettudatos műanyag termékeiket: a cég által előállított kerti szerszámok és egyéb kerti eszközök, kiegészítők széles választékával jelenünk meg a hazai piacon.

A francia EDA gyártó cég székhelye a franciaországi Oyonnax-ban található. Az 'Origine France Garantie' márkanévvel fémjelzett kül- és beltéri műanyag termékeik gyártásához immár 18 éve újrahasznosított műanyagot használnak. A cég elkötelezettséget vállal a környezet és a fenntartható fejlődés iránt, minden évben törekszik környezeti lábnyoma csökkentésére különböző beruházásokkal.

A holland székhelyű NDT International cég 7 országból importálja kültéri és beltéri kerti edényeit, melyeket 30 gyárban állíttat elő saját fejlesztésként változatos alapanyagokból. Kis családi vállalkozásként indulva ma már 48 országban értékesítik termékeiket. Vietnámban 3000 négyzetméteres raktárával tudja zökkenenőmentesen kiszolgálni partnereit.

Miért a Kaspóvilág?

·         egyedi, ’handmade’ termékek versenyképes áron

·         esztétikus kültéri és beltéri megoldások

·         izgalmas egzotikus/mediterrán hangulat

·         folyamatosan bővülő kínálat vásárlóink igényeire szabva

·         ügyfélorientált szemlélet

·         környezettudatos és fenntartható értékrend

Várjuk szeretettel viszonteladóinkat weboldalunkon, vagy személyesen nagykereskedelmi raktárunkban a 7815, Harkány Rózsa u. 18. szám alatt!

Örömteli vásárlást kívánunk!