Kaspóvilág

Miben vagyunk mások?

'WE TAKE FROM NATURE ONLY WHAT WE CAN RETURN.'

'CSAK AZT VESSZÜK EL A TERMÉSZETTŐL, AMIT VISSZA IS TUDUNK ADNI.'

És abban, hogy az egyedi, az izgalmas és a kézzel készült tulajdonságokat tartjuk szem előtt, mivel ez a három termékjellemző, amit ma egyre többen keresnek.

A Kaspóvilág kerámia, agyag termékei kiválóan alkalmasak arra, hogy új színt hozzanak az egysíkú termékpaletták polcaira olasz és spanyol kézművesek meditarrán hangulatú kerti edényeivel.

Két olasz gyártó cég - Antico Mestiere és Euganea Vasi - kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon és a szomszédos országokban. 2016 évtől dolgozunk azon, hogy minnél többen ismerjék meg az eredeti olasz és spanyol kézműves kerti edények autentikus és modern változatait.

A toszkán ANTICO MESTIERE gyártó cég úgy alakította ki saját egyedülálló márkáját, hogy ötvözi a saját és más országok termékeinek sokszínűségét, szem előtt tartja a piac igényeit, és így mindig innovatív tud maradni választékban és egyediségben. Az anyagok kiválasztására fontos hangsúlyt helyez, minőségi agyaglelőhelyek szolgáltatnak alapanyagot a gyártáshoz. A 'GALESTRO BY TREQUANDA' márka névvel fémjelzett termékeket toszkán kézműves generációk tapasztala és elhivatottsága hozta létre a a híres galestroi agyagra építve. A 'TERRA DI SIERA' márkájú termékek Umbria és Toscana területekről származnak, kiváló a minőség/ár arányuk, valamint az időjárás viszontagságainak is hosszó ideig ellenállnak. A 'TERRARTE' növényedényeket a romániai Segesvár agyag lelőhelyére épült gyártó üzemben készítik.

A Bottazzo család által vezetett EUGANEA VASI cég mottója : "A mi cserepeink olyan természetesek, mint bennük a növények'. Ugyan csak a termékek magas minőségére helyezik a hangsúlyt a folyamatos technológiai innovációval, kutatásokkal és a megfelelő alapanyag kiválasztásával. A kész termékek homogén megjelenése és fagyállósága természetes követelmény és termék tulajdonság.

SPANYOL, ANDALÚZ KÉZMŰVES GYÁRTÓK színes fagyálló kerámiáit forgalmazzuk, melyek kül- és beltérre egyaránt vidám hangulatot, mediterrán életérzést varázsolnak.

Miért ajánljuk a 'KASPÓVILÁG' termékeket?

  • egyediség mindenek felett,
  • "handmade product",
  • extra jó ár/érték arány,
  • kül- és beltéren egyaránt használható,
  • izgalmas, vidám hangulat,
  • folyamatosan bővülő választék.

Kis- és nagykereskedőket szolgálunk ki nagykereskedelmi raktárunkban: 7815 Harkány, Rózsa u. 1.

Kiskereskedelmi üzletünkben -H-7815 Harkány, Rózsa u. 1.- lakossági vásárlóknak értékesítünk.

Elérhetőségek:

e-mail: info@kaspovilag.hu

tel.: +36 30 521 3060; +36 70 318 0383